perjantai 16. syyskuuta 2016

Oriflame-pakkaus + ARVONTA!

Pitkin viikkoa olen odotellut Oriflamelta pakettia, jonka tilasin viime viikonloppuna. Ongelmia sen tulossa tuli muunmuassa siinä vaiheessa, kun kuulin, että paketti olikin ensin eksynyt Kuopioon (Nummelaan sen piti tulla).. Thank god se siirtyi samantien postissa tänne etelään päin ja tänään olikin perillä. 
Oriflamen sivujen mukaan tilauksen tulossa kestää noni 4-7 päivää. Paketti lähti maanantaina lähetysseurannan mukaan postiin, eli viisi päivää siinä meni. Ei edes kauaa, siitäkin huolimatta, että paketti teki kiepin tuolla toisella puolella Suomea. 
Paketista löytyi:

Myös tilaajalahjana itselleni sain Tender Caren hoitovoiteen, esitteitä sekä muuta kivaa. Tällaiset tilaajalahjat innostaa jälleenmyyjää tilaamaan enemmän ja useammin Oriflamelta, joten nuo ovat ihan kivoja.


Olen aikaisemminkin käyttänyt Oriflamen tuotteita, ja olen tyytyväinen. Isona plussana on se, että tuotteita ei testata eläimillä. Tuotteissa käyteään paljon luonnonmukaisia raaka-aineita, ja esimerkiksi rasvoja löytyy hyvin laajalti eri ihotyypeille. Sekin on minusta hyvä, koska itselläni on tosi kuiva iho ja sen lisäksi atopiaa erityisesti käsissä ja jaloissa, joten ihan kaikenlaisia rasvoja en pysty itse käyttämään. Oriflamen tuotteista löytyy kuitenkin myös minun ihotyypilleni sopivia tuotteita, siksi esimerkiksi tilasin tuon em. suihkugeelin.

Tilasin noita huulivoiteita useamman kappaleen, koska olen kuullut niistä vain positiivista palautetta, ja nyt käytön jälkeen voin myöskin kehua niitä. Miksi se on sitten niin super? Nimensä mukaisesti huulivoide sisältää huulten verenkiertoa vilkastuttavaa Plumping-tekniikkaa. Käyttäessä sitä tuntee huulillaan pienen lämmön, merkkinä siitä, että verenkierto aktivoituu kunnolla. Tämä taasen saa huulet täyteläisemmän näköisiksi, muttei kuitenkaan miksikään tuksuhuuliksi kuitenkaan. Pitkällä aikavälillä käytettynä tuloksen huomaa, mutta myös jo ensimmäisten käyttökertojen jälkeen voi huomata eroa. 
Laittaessani tuota huulivoidetta tunsin aikalailla heti sen lämmön. Se oli vähän "iskevämpi" lämpö kuin luulin, mutta sen ainakin tunsi. Peilistä tsekkailin jatkuvasti, ja noin vartin päästä näkyviä eroja oli huomattavissa; huulet olivat täyteläisemmät, pehmeämmän näköiset ja hieman kuohkeammat kuin normaalisti. En voi muuta kuin kehua! <3

ARVONTA 

Ensimmäistä kertaa ikinä järjestän täällä arvonnan. Arvon kaksi The ONE Plumping Lip Spa -huulivoidetta blogin lukijoiden kesken! Sinun ei tarvitse siis tehdä muuta, kuin rekisteröityä blogini lukijaksi, ja olet automaattisesti mukana arvonnassa. Arvonta päättyy sunnuntaina 18.9. klo 21.00. Arvonnan voittajiin otan yhteyttä henkilökohtaisesti, ja voittajien nimet mainitaan tässä tekstissä arvonnan jälkeen. Mahdolliset postituskulut maksan ihan omasta pussistani. Onnea arvontaan!
Päivitys 19.9. - Arvonnan voittivat Annukka ja Piritta, onnea!

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä noi huulivoiteet:)Mä itse käytän oriflamen päivävoidetta ja se on ollut paras tuote vuosiin:)Tuoksuu hyvälle,ei teolliselle hajuaineelle ja imeytyy hyvin ihoon ja sopii kuivallekin iholle♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Erja:) nää Oriflamen jutut on kyllä nii kivoi, kun sopivat vähän kaikille:)

      Poista