torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukalenteriluukku 1: Joululahjatoiveet

Aloitetaan blogin joulukalenteri avaamalla luukku 1, joka koskee tämän joulun lahjatoiveitani. Viimeisimpinä vuosina en ole osannut oikein enää mitään tiettyä toivoa joululahjaksi (minulla on myös synttärit lähellä joulua, joten yhtä lailla synttärilahjatoivekyselyihin on hankala vastata), vaan olen yleisesti toivonut jotain. Ja nyt kun keväällä olisi tarkoitus muuttaa omilleen, joululahjatoiveeni koskevat enemmän sellaisia asioita, jotka tulisivat käyttöön uudessa kodissani, mutta en siltikään toivo mitään "yhtä ja tiettyä". Kokosin kuitenkin jonkinlaisen kollaasin lahjatoiveistani.


Rahahan on sellainen asia, jota varmasti jokainen toivoo enemmän tai vähemmän (lapset nyt vähemmän, mutta puhutaan minun ikäisistäni). Sille nyt aina löytyy käyttöä. 
Muumimukeja olen keräillyt rippi-iästä lähtien, ja nytkin niitä löytyy paljon. Mutta ei muumimukeja voi koskaan olla liikaa, heh...
Baby lips -huulivoiteet ovat ihan must have. Huuleni rohtuvat ja kuivuvat tosi usein, ja näitä käyttämällä olen saanut pidettyä huulieni kunnon hyvänä. Minulta löytyy noita tällä hetkellä vain kaksi tai yksi, mutta silti nämä tulevat lahjatoivelistalleni. 
Lahjakortit on siitä käteviä, että niillä voi itse päättää, mitä haluaa ostaa. Mielestäni helpompaa kuin ostaa jotain tavaroita, jotka eivät sitten saatakkaan olla saajan mieleen. 

En tosiaan eritellyt että mitä lahjatoiveita minulla olisi kotiini liittyen, koska en osaa sanoa mitään tiettyjä asioita, mitä haluaisin. Eikä asialla niin kiirekkään vielä ole, kun siihen muuttamiseen on niin monta kuukautta. Siitä kuitenkin olen joillekin jo puhunut, että "no jos sä haluut jonkun lahjan hankkii ni joku käyttöön menevä tai sellaine mikä tulis mun kotiin sitte".

Vuosi muutama sitten toivoin aina ensisijaisesti jotain yhtä isoa juttua lahjaksi, mutta nyt en, koska en koe tarvitsevani mitään sellaista. Tuollaiset pienemmät jutut on enemmän mieleeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti