tiistai 13. joulukuuta 2016

Joulukalenteriluukku 13: Vuoden 2017 tavoitteet

Olen hyvä asettamaan itselleni tavoitteita, mutta huono noudattamaan niitä. Perinteisesti uutena vuotena lupaan jonkun yhden tietyn lupauksen seuraavalle vuodelle, jonka aion toteuttaa, mutta suurimmaksi osaksi en ole yhtäkään niistä saanut suoritettua. Tähän aion kuitenkin listata sellaisia tavoitteita, jotka aion edes yrittää toteuttaa tulevana vuonna.

Työpaikka. Valmistuminen on vain muutaman kuukauden päässä, joten työpaikkoja olisi hyvä alkaa pikkuhiljaa kuulostamaan. Ja siihen liittyen toinen tavoitteeni:

Oman kodin etsiminen. Olen alustavasti jo kattellut tietyiltä alueilta kämppiä. Viimeistään vuodenvaihteen jälkeen alan etsimään "tositarkoituksella"

Oman jälleenmyyntinettikaupan avaaminen. Tästä ei vielä sen enempää...

Tatuoinnin hankkiminen on kanssa yksi ehdottomasti toteutettava tavoite! Tatuoinnin paikan ja sen, minkälaisen haluan, olen jo suunnitellut. Tietynlaisen tatuoijan löytäminen ja muuten tuon toteuttaminen onkin sitten vielä auki

Vähennän herkkujen syömistä, koska olen huomannut, että nälkäisenä ostan yleensä vaan herkkuja (virhe mennä nälkäisenä kauppaan) ja näen niiden vaikutuksen omassa hyvinvoinnissani jo itsekin. En kokonaan poista herkkuja, mutta vähentää voisi

Olen ystävällisempi muille. Voisin olla hieman vähemmän asshole, kuin mitä olen nykyään. Tähän voisi kanssa lisätä toisen tavoitteeni, eli enemmän asettumista toisen asemaan.

Koitin miettiä realistisia tavoitteita, jotka voisin ja jotka aion toteuttaa, enkä mitään mahdottomuuksia. Jep, nuo ovat hyvät minulle. Mitä sinä asetat ensi vuodelle tavoitteeksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti