perjantai 16. joulukuuta 2016

Joulukalenteriluukku 16: Elämäni aakkoset

Ammattini opiskeleminen tämän lähes kolmen vuoden ajan on ollut elämäni parhainta aikaa. Olen sen kautta saanut uusia hyviä ystäviä, paljon kokemuksia, löytänyt tyttöystävän, päässyt tekemään itselleni tärkeitä asioita sekä tärkeintä; oppinut itsestäni paljon uutta.

Blogi. Blogin kirjoittaminen on minulle rentouttavaa ja tapa rauhoittaa itseäni kiireiden keskellä. Niin kuin jotkut rauhoittuivat ratsastaessa, tanssiessa tai piirtäessä - minä rauhoitun kirjoittaessa.

Diy eli do it yourself. Rakastan tehdä itse erilaisia asioita, ja esimerkiksi nyt olen väsännyt suurimman osan antamistani joululahjoistani itse. Kun näkee oman kädenjälkensä, niin se on palkitsevaa. Ja se askartelu-paskartelu vie ajatukset hetkeksi muualle.


Eläimet. Voiko muuta sanoa? <3

Fyysinen kontakti läheisten kanssa, enkä tarkoita mitään seksuaalista nyt. Halaaminen, toista vasten nojaaminen (tai ihan vain vieressä istuminen), paijaaminen.. Tällaiset asiat ystävyyssuhteissa on minulle normaaleja, mutta kunnioitan tiettyjen ystävieni periaatteita siitä, etteivät he halua noita sen kummemmin kokea.

Herppien harrastaminen. Mari, Annukka ja Tyttö, te tiedätte tämän. Ei kukaan muu ymmärrä samalla lailla sirkkojen, torakoiden, käärmeiden ja liskojen viehätystä kuin herppiharrastaja

Iloisuus on vähän sellainen asia, että se tarttuu. Ja siksi se on niin ihana asia!Joulu. Joulukuusi, ruoka, musiikki, lahjat, yhdessäolo, kiirettömyys. Joulumainokset, jouluvalot kaduilla, lumi, pakkanen, piparit. Kanelin ja inkiväärin ja kinkun tuoksu. Ah, olen niin jouluihminen!

Kotilot. Olen omistanut kotiloita vasta vähän yli vuoden, mutta olen oppinut niistä paljon ja koen oloni tärkeäksi, kun osaan auttaa jotain kotiloon liittyvissä ongelmissa. Ja se, kun joku haluaa hankkia omasta kasvatuksestani kotilon lemmikiksi itselleen, niin se kanssa pistää hymyilyttämään, kun joku oikeasti haluaa nimenomaan minun jalostamani ja aikaansaamani kotilon.

Lotta. Ihan siis oma nimeni. Joskus tosi paljon nuorempana en tykännyt siitä, koska eskarissa yksi poika keksi siitä haukkumanimen ("Lotta-potta räkänokka!!11") ja se oli inhottavaa, kun hän sillä minua huuteli.. Mutta nykyään tykkään nimestäni kovasti. Olen joskus tutkinut nimeni alkuperää, ja itseasiassa mm. italiaksi nimeni tarkoittaa sanaa "taistelu"

Matkustaminen on kivaa. Oli kyseessä sitten Suomen sisällä matkustaminen tai ulkomaille lähteminen. Mieltä ja kokemusta avartavaa semmoinen

Näytelmät, ja tässä puhun nyt koiranäyttelyistä. Aivan ihana harrastus, kunhan osaa nipottajien puheet päästää toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Niitä nipottajia kun löytyy noista näytelmistä välillä turhankin paljon... Rakas harrastus kuitenkin nuo näyttelyt <3 Vie aikaa ja rahaa, mutta eikös niin monetkin harrastukset?


Oma aika. Minun mielestä on tärkeää, että parisuhteessa on välillä ihan sitä omaa aikaa, eikä kokoajan olla tekemässä jotain kumppanin kanssa. Ja olen onnellinen, että tässä parisuhteessa minulla on mahdollisuus ottaa omaa aikaa niin usein kun haluan, samoin Tytön kohdalla. Välillä annamme toistemme olla rauhassa ja tehdä omia asioita, ja se on minusta hyvä.

Parhaat ystäväni. Janita ja Minna. He ovat olleet tukenani ties missä asioissa ja auttavat sellaisissa ongelmissa, joissa apua tarvitsen ja joita en osaa muille selittää.


Rakkaus

Siivoaminen on omasta aloitteestani kivaa, ja blogin kirjoittamisen ohella yksi tapa rentouttaa itseäni, mutta jos joku käskee siivoamaan, niin sitten se tuntuu ihan ylitsepääsemättömän vaikealta

Tyttö <3 <3

Ulkoilu hyvällä säällä. Varsinkin metsissä liikkuminen on se juttuni.Yleensä kun olemme Tytön luona olleet Kotkassa, olemme menneet juurikin kävelemään pitkin poikin metsiä. Semmoinen meidän oma juttumme tuo metsissä ulkoileminen.

Videopelit ovat just jees!

Wifi. Ihan kamalaa yrittää mitään koulutehtäviä tai vastaavia tärkeitä juttuja tehdä koneella, jos Wifi ei suostu yhteistyöhön. Argh!

Ystävät on minulle kaikki kaikessa, ja olen todella onnellinen siitä, että minulla on nykyiset rakkaat ystäväni <3


Äiti isolla Ä:llä <3

Öiset valvomiset. Siis olettaen, että seuraavana päivänä ei tarvitse herää aikaisin jostain syystä. Siinäkin on oma viehätyksensä. Ja tähän samaan kastiin menee pimeellä ajamiset! Vaikka stressaan ajaa pimeellä, pidän myös siitä. Vain katuvalot, ei ketään juuri missään, ei melua... Ah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti