sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Joulukalenteriluukku 18: Minun päivä

Tämä blogiteksti käsittelee juuri tätä päivää. Minun omaa päivääni. Siitä syystä, että tänään on syntymäpäiväni. Tasan 19 vuotta sitten kello 5.00 aamuyöllä (tai 5.05, en muista, kummin päin se oli. Oh well! Viisi minuuttia suuntaan tai toiseen...) tämä likka the maanvaiva syntyi.

19 vuotta. Vau. Se tuntuu ihan tosi suurelta luvulta. Sen miellän jo, etten ole enää 18-vuotias, mutta se 19-vuotiaan fiilis on vielä hakusessa. Niinkuin oikeasti - olenko jo 19-vuotias? Vuoden päästä täytän jo toiset pyöreät sitten 10-vuotissynttäreitteni. Ei tätä voi käsittää vielä.

Minun ei ollut aikomuskaan viettää synttäreitäni juomalla. Se nyt oli päivän selvää. Viime vuonna kävin äidin kanssa baarissa, mutta se 18 ikävuotta onkin omanlaisensa merkkipaalu elämässä, joten halusin sitä juhlistaa juhlavammin. 19-vuoteen siirtyminen oli tarkoitus ottaa iisisti, ja niin otinkin. Viime yön olin serkkujeni luona Nummella, joiden luona en ole pitkään aikaan ollut yötä. Aamulla heräsimme mummin sekarotuisen koiran Akun paskan hajuun (ilmeisesti oli ollut maha löysällä, ja sontinut sitten Hennan huoneeseen) ja Iidan siivoamisääniin. Akukin halusi ilmeisesti omalla tavallaan toivottaa hyvät synttärit... kirjaimellisesti "haista paska".


Koko päivän olen ottanut muuten melko rennosti. Illalla saavuin iskän luokse, ja täällä olen vähän yli joulun. Sain muutaman lahjan Jutalta, yhden iskältä ja Riikalta (kuulemma toinen suurempi osa tulee sitten joululahjoissa) ja kanssa postissa mummalta. Oriflame halusi kanssa muistaa jälleenmyyjäänsä, ja sähköpostiin melko mieluisen viestin - tuon hajuveden (kuva jossain alhaalla) saan veloituksetta seuraavassa tilauksessa lahjana. Voi hitsi <3 Tuo hajuvesi kuulostaa sitä paitsi todella hyvältä!
En usko, että tulen enää pitkään aikaan juomaan oikeasti "kunnolla". Silloin tällöin voin ottaa jotain, mutta en kännäämismielessä. Olen jo muutamana kertana huomannut, että liika alkoholi saa kroppani tosi pahasti sekaisin, joten mitä sitä turhaan rääkkäämään itseään, kun ei tuo juominenkaan pakollista ole...
Tiiu naureskeli, että olen kasvanut "aikuiseksi" tuossa kohdin. Hah, se voi olla totta.
Tiiu <3
Siskon antamat lahjat

Minna <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti