tiistai 20. joulukuuta 2016

Joulukalenteriluukku 20: Viisi tervehdystä

Tämänkertaisessa blogitekstissä teen Viisi tervehdystä -nimisen haasteen. Haasteen ideana on, että randomisti valitsen joko puhelinluettelostani, Facebookin kavereistani tms viisi ihmistä, ja kirjoitan tähän pienet viestit, mitä haluaisin sanoa heille. Heidän nimiään ei pidä kertoa viesteissä. Tämä haaste kuulosti kivalta, siksi ajattelin tehdä sen nyt.
Valitsin Facebookin kaverilistaltani silmät kiinni ne viisi henkilöä. Kaverilistallani en pidä sellaisia tuntemattomia, tai "hyvän päivän tuttuja", vaan sukulaisia, ystäviä, muita tuttuja tai vanhoja kavereita.

1. Henkilö
Me emme ole pitkään aikaan jutelleet, onkohan siitä melkein vuosi, kun kunnolla juttelimme viimeksi. Mitähän sinulle kuuluu? Ehkä joku päivä tässä rohkaistun, ja tulen kysymään sitä sinulta. Olit ja olet kuin pikkusisko minulle, ja ihan oikeasti välitän sinusta edelleen. Olen pahoillani kaikista niistä kerroista, kun ilmiannoin hölmöilyitäsi lähipiirillesi, mutta tein sen vain siksi, että olin huolissani sinusta. Toivottavasti olet tänä päivänä niidenkin suhteen ihan okei. Olet tosi usein mielessäni, ja meidän pitäisi tavata nyt, kun tulen työharjoittelun takia viettämään suurimman osan ajastani Espoossa!

2. Henkilö
Sinä olet ohjannut minua vuosia sitten siihen, minkälainen olen tänä päivänä. Olet vaikuttanut harrastuksiini, opiskeluihini, eläimiini, koko elämääni. Jokainen tarvitsisi sinunlaisen ystävän. Ilmeisesti sinulla menee tänä päivänä paremmin kuin silloin aikoinaan? Fiksu tyttö sinusta kasvoi, ja kasvaa. Fiksu tosin olit silloinkin, kun olimme enemmän tekemisissä, ja kun tulin välillä käymään luonasi. Miehet vaihtuivat yhdessä vaiheessa sinulla kuin sukat jalassa, näköjään olet siinäkin mielessä rauhoittunut. Kerroit aina, kuinka et aio elää 60v tai 80v (en muista, kummin se oli) pidempään. Ajatteletko vielä niin?

3. Henkilö
Emme puhu juuri paljoa, mutta kuulen kuulumisistasi parhaan ystäväni kautta. Kiitos, että teet parhaan ystäväni onnelliseksi <3

4. Henkilö
Lukemattomia kertoja olen sinulle valittanut, kuinka minulla on ollut paha olla ties minkä takia. Sinulle se avautuminen on jotenkin helppoa. Toisinaan olen soittanut itku kurkussa sinulle, toisinaan valittanut WhatsApissa ja toisinaan taas olet asuntoloilla ollessa tullut luokseni, kun olen ollut yksin ja ihan rikki. Olet juuri sellainen ihminen, joka tekisi mitä tahansa toisen puolesta. Vähän sellainen pikkusiskomainen minulle <3 Kiitos, että olet olemassa!

5. Henkilö
Kauniita sanoja sinullekin; jumalauta anna jo olla. Olen varattu. Älä yritä enää, jooko? Ällötät minua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti