sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Joulukalenteriluukku 4: My day

Tänään oli aamulla pakkasta ihan jo tuntuvasti. Kertaakaan Nummelassa ei ole ollut niin kovana. Forecan mukaan oli -8 astetta, ja tuntui -12. No, voin siinä aika lailla olla samaa mieltä.
Kävimme lenkillä Taon kanssa aamupäivästä. Kävelimme vanhan ala- ja yläasteeni kautta Säterinmetsään ja sieltä kotiin. Vaikka pikku pakkanen tekeekin hyvää, ei siellä viitsinyt kauheen kauan olla.
Tao on ruvennut vähän machoilemaan muille uroksille. Lenkillä jos vastaan tulee Taon kokoinen tai sitä isompi uros, Tao päästää matalan murinan. Nyt onneksi tänään lenkillä tuli vastaan vain pieniä koiria, joita Tao jäi katselemaan, mutta eilen meidät ohittanut koirakko (jossa oli isohko sekarotuinen koira) sai Taolta pienet murinat ohittaessa. Joko Tao on vain niin äijä, että pitää isotella, tai sitten se amerikanakita rupeaa puskemaan Taosta - sitähän Taossa kanssa on, mutta luonteen tai ulkonäön perusteella sitä ei Taosta huomaa. Jotkut amerikanakitat eivät kauhean hyvin toimeen tule samaa sukupuolta olevien kanssa (en yleistä), joten se piirre voi näköjään tehdä tuloaan.
Tai sitten tuo vaan esittää olevansa niin iso miäs.


Taon kanssa on muuten yllättävän vaikeaa ottaa yhteiskuvaa! Se mielummin pyörisi ja hyörisi ja hyppisi ja tekisi mitä vain muuta, kuin pysyisi paikallaan sellaisen kuvan oton ajan. Nyt kauempana juoksi jotain lapsia, ja Tao keskittyi heidän kirkumiseensa, joten sai helpommin tällä kertaa otettua tuon yhteiskuvan...
Ajattelin etten alunperin julkaise missään tekstissä kunnolla naamastani kuvaa, mutta no jaa, tuo kuva Taon kanssa oli niin kiva, että antaa tämän kerran mennä.


Lähden huomenna takaisin Nummelaan. Ainakin joksikin aikaa. Pitäisi varmaan vähän pakata jotain mukaakin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti