keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Joulukalenteriluukku 7: Ensimmäinen kerta

Tämän kertainen blogitekstin haaste tunnetaan myös nimellä my first time tag tai first time tag. Ei tosiaankaan koske mitään ensimmäisiä petipuuhia, vaan ihan muita asioita. Let's start it.

---

Ensimmäinen työpaikka: 4H-Dogsitterkurssin käytyäni tein yhden työkeikan, jossa hoidin kahta welsh corgia. Tein sitä muutaman kerran, sitten lopetin. Palkkaa sain kuitenkin (muistaakseni joku 40€), joten eikö tuon voi laskea työpaikaksi?

Ensimmäinen puhelin: Hmm. Muistaakseni se oli joku pieni Nokian näppäinkännykkä. En muista siitä sen enempää, mutta joku sellainen minulla oli. 


Juttelenko edelleen ensimmäiselle rakkaudelleni?: Hyvin harvoin, kyllä me kuulumisia joskus vaihdetaan. Enemmän kommunikoidaan toistemme tilapäivityksissä Facessa kuin chatissa.

Ensimmäinen opettajani: Ala-asteella Anna-Leena niminen silloin nuori opettaja. Aivan älyttömän mukava, oli meillä vielä 2.lk puoleen väliin asti, kunnes hän lähti ja meille tuli uusi opettaja. Muistan edelleen tarkalleen, minkä näköinenkin Anna-Leena oli!

Minne menin ensimmäistä kertaa lentokoneella? 2009 Turkkiin Alanyaan. 

Ensimmäinen alkoholillinen drinkki: Sininen Enkeli. Sekin oli vähän mitäänsanomattoman makuinen, kun siinä oli liian vähän sitä sitruunahommelia, joten se maistui "tylsältä", mutta noh, drinkki kun drinkki.

Ensimmäinen ihminen, kelle laitoin viestiä tänään: Tyttö

Ensimmäinen henkilö, johon ihastuin koulussa: Joskus pienenä ala-asteella ihastuin meidän luokkalaiseen Lauriin. Se oli sellainen on-off-ihastus, joka aina välillä sammui ja välillä syttyi uudestaan. Ja voi sitä pienen Kiwin tuskaa, kun aina joku muukin oli välillä ihastunut Lauriin </3

Ensimmäinen oma lemmikki: Akaattikotilot Heta ja Fortunatus olivat ensimmäisiä omia hankkimiani lemmikkejä. Ennestään meillä oli tottakai lemmikkejä, mutta Heta ja Fortti olivat ihan spesiaalilla tavalla omiani.

Ensimmäinen konsertti: Robinin Stadikka-keikka 2014?

Ensimmäinen nuuska-/tupakkakokeilu: Nuuskaa hyi en aio kokeillakkaan, tupakkaa kokeilin muutama kuukausi sitten. Hyi siihenkin.

Ensimmäinen paras kaveri: Samassa kerrostalossa yläpuolellamme asui Jutan kanssa samanikäinen Milla, ja tutustuimme taloyhtiön hiekkalaatikolla, olinkohan itse joku 6-7v silloin. Millasta tuli meidän molempien ensimmäinen paras kaveri, sittemmin välit vähän jäätyivät emmekä ole nykyään Millan kanssa juurikaan puheväleissä.

Ensimmäinen sana: Anna

Ensimmäinen oma ostamani kallis asia: No tämä läppäri (Lenovo Yoga 300 2-In-1) viime vuonna, en tarkkaa hintaa muista mutta lähemmäs 400€. Ja oli hyvä ostos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti