sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Kaikki kerralla

Johan on taas tapahtunut kaikenlaista. Blogin kirjoittaminen on siinä mielessä jäänyt vähän sivummalle, sorry about that.
Mutta mitä kaikkea on nyt siis tapahtunut? Voi, vaikka mitä. Siksi kirjoitan nyt näin pätkittäin tuohon alas asioita, joita on tapahtunut. Helpompaa itselleni siten, ja te myös käsitätte paremmin, kuin jos jokaisesta asiasta kirjoittaisin oman kappaleensa.

Eläimet

- Meille muutti uusia sirkkoja, kummitussirkkoja (extatosoma tiaratum) kolme kappaletta. Olen paraikaa työharjoittelussa Faunattaressa, ja sain ne (sekä niille sopivan Exoterran, jee!) eräältä työntekijältä ilmaiseksi. Hyvin mahtuvat sauvasirkkojen ja kotiloiden kanssa hyllylle. Minulla ei ole mitään hajua noiden iästä (yksi on pienikokoisin eli nuorin, kaksi on jo täysikasvuisia), mutta ne ovat kaikki naaraita, ja naaraiden elinikä on n. 6-7 kk, joten siitäpä sitten miettimään. On kyllä lyhyt elinikä, kun miettii, että saman lajin koiraat voivat elää taas 13-14 kk helposti.

- Tao kävi kastraatiossa viime perjantaina. Lenkillä uroksille rähimiset ja juoksuisten narttujen perään piippaamiset rupesivat olemaan jo sellaista luokkaa, että eläinlääkärinkin mielestä oli leikata Tao mahdollisimman pian. Muovikauluri vaikeuttaa vähän kulkemista Taon mielestä (lukuisia kertoja törmäilty sillä...), mutta onneksi huomenna sen saa jo pois. Tänään Taolta poistettiin tikit. Oli muuten arvokkaat ballsit, 375€...

Koulu

- Aloitan huomenna viimeisen työharjoitteluviikkoni tuolla Faunattaressa. Olen nyt tämän eksoottisten eläinten kurssin suorittanut kokonaan työharjoitteluna (10vko), ja perjantaina se loppuu. Keskiviikkona minulla on näyttö, ja hrr, se vähän jännittää. Olin ensin 1,5kk Entressen Faunattaressa, ja nyt loppuajan olen ollut Sellossa. Ihanaa joka kerta mennä töihin, kun siellä on vastassa aina niin hyväntuulista porukkaa! Muistan stressaanneeni, että ovatkohan työntekijät tosi tiukkia ja ankaria (kun siitä edellisestä työharjoittelusta jäi vähän paha maku suuhun), mutta se pelko olikin turhaa.
Opettaja, joka näytön minulta vastaan ottaa, on aika tarkka noiden eksoottisten eläinten suhteen, ja se voi hyvinki käydä ilmi myös tuolla näytössä. Phh, calm down Kiwi. U can do it...- Ja vastaavasti 15.3. aloitan koululla toisen työharjoitteluni. Teen siellä loppuun ne työpäivät, jotka jäivät tekemättä siitä keskeytetystä harjoittelusta. Kyllä vähän olisi jo ikävä kouluun. Ja asuntolaan, varsinkin. Onneksi sinne ei ole enää kauaa. Jee!

- Valmistumiseni siirtyikin 2.6.2017, mutta se on kyllä sopiva. Valmistunpahan ainakin samaan aikaan kavereiden kanssa. Huh, mihin tämä kolme vuotta meni? Juurihan minä vasta sain tiedon, että pääsin tuonne kouluun opiskelemaan. Aika on lentänyt kuin siivillä...


Vapaa-aika

- Minulla on nyt ollut ilkeänä tapana herätä öisin jatkuvasti. Siis heräilen helposti muutaman tunnin välein; herään, katson kelloa, ja menen takaisin nukkumaan. En ymmärrä, miksi unirytmini on niin rikki. En ole päivisin onneksi sen takia kovin väsynyt, mutta en nyt oikein nautikaan siitä, että pitää öisin heräillä, kun voisi vaan nukkua putkeen. Alintajuntaisesti stressiä? En tiedä.

- Tässä joku kerta olin ensimmäistä kertaa wanhojen tansseissa, sillä siskollani oli ne lukiollaan. Kokemus sekin, ja hyvä sellainen. Siskoni oli niin nättinä <3 Mitä nyt olen Instagramissa katsellut (ja tuolla lukiolla niissä tansseissa), tytöt pukeutuvat lähes aina samansävyisiin mekkoihin. Pastellisävyjä kuten sininen, vaalea, keltainen, nude (onko se edes väri?), pinkki... Jos minulla olisi ollut wanhat, olisin laittanut kunnon räikeän vihreän värisen mekon. Oletteko kuinka monella nähneet neonvihreitä mekkoja wanhoissa? Jep, se olisi ollut niin minun mekkoni.

- Muutto Lahteen lähenee koko aika. Olen katsellut asuntoja, ja ottanut joihinkin vuokranantajiin yhteyttä, mutta vielä ei ole löytynyt sitä oikeaa asuntoa. Lahdesta löytyy kyllä tosi hyvin erilaisia yksiöitä, mutta koska esimerkiksi yksi kriteerini on se, että asuntoon tulee saada ottaa lemmikkejä, se karsii joitakin vaihtoehtoja pois. Mutta löytyy niitä kuitenkin kivasti, en vaan vielä voi ottaa mitään asuntoa vastaan. Huhtikuussa sitten.

Tässä hyvin tiivistettynä Kiwin kuulumiset tällä erää. <3 


Pieni kummitussirkka <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti