lauantai 22. heinäkuuta 2017

Aikuisten ystäväkirja

Muistatteko, kuinka nuorempina (ainakin 1990-luvulla syntyneiden lapsien nuoruudessa tämä oli hittijuttu) ostettiin omia ja täytettiin kaverien ystäväkirjoja? Muistan, että minulla oli ainakin useampi niitä (ensimmäinen oli sellainen, minkä kannessa oli beaglen pentuja), ja niitä oli kiva lukea ja hihitellä kavereiden hassuille vastauksille. Ah, nykyajan lapsille ne eivät ilmeisesti ole mikään pop juttu. Anyway, kirjoitan nyt monien vuosien jälkeen blogihaasteena taas ystäväkirjaa - tosin nyt aikuisten ystäväkirjan muodossa. Eiköhän aloiteta, olen tästä jo tosi innoissani.

Nimeni on: Lotta

Jotkut tosin kutsuvat minua: Lottikseksi. Eräässä toisessa kaveriporukassa olen Missi/Missiina, sellainen insidejuttu.

Olen syntynyt vuonna: 1997 , eli olen siis 19-vuotias, sillä olen syntynyt loppuvuodesta. Eli joulukuussa odottaa toiset pyöreät, jotka täytän.

Lapsuuskotini langallinen numero: Kun olin lapsi, ei sellaisia meiltä enää löytynyt. En tosin sitä lapsuudenkodin matkapuhelimenkaan numeroa muista.

Pienenä olin varma, että minusta tulee: Eläinlääkäri

Mutta isona minusta tulikin: Eläintenhoitaja. Ei siis kovin ohi mennyt.

Täydellinen puoliso: Huumorintajuinen, viisas, eläinrakas ja samat kiinnostuksen aiheet jakava ihminen, joka saa aina hyvälle päällä kun olen mökömököpuussa ja joka osaa antaa tilaa. Ai niin, sellainenhan minulla on jo. Tyttö <3

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: Jo nyt tuntuu, että vuorokaudessa on "liikaa" tunteja, koska työttömänä sitä tekemistä ei kovin ole. :D Täämä 24h on ihan hyvä, enempää en ainakaan vielä tarvitse, kiitos.

Harrastan nyt: Tämän blogin kirjoittamista, sekä koiranäyttelyitä.

Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä: Alan Walkerin biisit nappaa aina. Kuuntelen hyvin vaihtelevasti muuten kaikkea, paha sanoa nyt sen kummemmin mitään yhtä esittäjää.

Noloin teeveeohjelma, josta pidän: En katso teeveetä, joten...

Bravuurini keittiössä (viinin lipittämistä ei lasketa): Leipominen onnistuu, ruuanlaitto muuten ei. Viime viikolla tein mustikkamuffinseja, ja onnistui erittäin hyvin. 6/6.

Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: Pelästyn ihan oikein kunnolla.

Lapsuuteni lempilelu: Moppe-niminen hyvin räsäinen uninalle. En edes muista, kauanko se on minulla ollut - ja nyt omassa kodissani se on edelleen mukana...

Lempilelu nykyään: Tietokone :D

Salainen paheeni: Energiajuomat (joista olen aika hyvin jo pikkuhiljaa päässyt eroon...)

Eikun se ihan oikea salainen paheeni: Siivousfriikkiys.

Viisaus, jonka olen tähän mennessä oppinut: Kauneimmat timantit syntyvät voimakkaimmista paineista.

--
Kello tulee ihan justiinsa 02 yöllä, eikä väsytä. Tyttö tekee tuossa omia juttujaan, ja minä omiani. Onneksi on loma, ei haittaa, vaikka menee vähän valvomiseksi. Mennään nukkumaan sitten vasta, kun väsyttää, ja nukutaan niin kauan on tarve. Tämä on lomassa aivan parasta. Martti-koira tosin on jo tunnin tuossa sängyllä nukkunut, se ei samaan tahtiin jaksa meidän kanssa valvoa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti