tiistai 8. elokuuta 2017

R.I.P. Manolo

Ensimmäinen hiiri on poistunut pilvien päälle. Tytön oma Manolo nukahti hetki sitten ikiuneen, vain seitsemän kuukauden iässä. Toisaalta onhan sekin jo korkeahko ikä kesyhiirelle.
Manololta löytyi eilen ilmeisesti eturauhasten kohdalta kasvain, joka oli yön aikana kasvanut lisää. Soittelin eläinlääkäriasemille aamulla, ja siellä moni sanoi, että turha edes leikata, koska jos sen kasvu on noin aggressiivista, niin kyllä se kasvain kasvaa takaisin (toki Evidensiasta sanottiin, että "tuo ihmeessä näytille, voidaan ottaa testejä", yllätys). Vaihtoehtona oli siis joko tuo todennäköisesti turha leikkaus tai lopetus.
Hieman surku, sillä Tytön oli tarkoitus kuun lopussa yhdistää Manolo ja toinen tytöistä (Minnie on Kilun kanssa yhdistettynä, edellisellä kerralla ei tullut poikasia, joten nyt yritetään uusiksi). Uuden poikahiiren etsiminen on pikku hiljaa hänellä työn alla kuitenkin.

Nuku rauhassa pieni hiirienkeli,
joka siipiään maailmassa kokeili.
Lennä takaisin hiirien maailmaan,
sinne mistä tulitkin aikoinaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakas 16-vuotias Lotta

Monet bloggaajat ovat kirjoittaneet kirjeitä tulevaisuuden minälleen - minä aion tällä kertaa kirjoittaa menneisyyden minälleni kirjeen, näi...