torstai 22. maaliskuuta 2018

Esittelyssä Duvo+ Ensiapulaukku lemmikille

Ensiapulaukku on hyvä löytyä jokaisen kotoa. Toki myös ihmisten vuoksi, mutta varsinkin eläinten takia. Meillä erityisesti Toora jatkuvasti satuttaa itseään jonnekin tai saa haavan tai muutaman, joten ensiapulaukku on tärkeä. Nyt vasta sain kuitenkin tilattua sille sellaisen, koska nuo ovat VIPstorelta (josta sen tilasin) aivan jatkuvasti loppu. Tällä kertaa ehdin ajoissa, häh häh hää.

Tässä tekstissä esittelen ensiapulaukun sisällön teille. Tekstin lopussa on myös alennuskoodi, mikäli haluaa tuollaisen minun kauttani ostaa. Minä kun tosiaan VIPstoren tuotteita jälleenmyyn.


Pakkauksen mukana tuli lappu, jossa luki, mitä se sisältää. Ihan hyödyllinen näin alkajaisiksi, olisin toivonut vain, että siinä olisi myös suomeksi teksti. Kyllähän nuo englanninkielisetkin tekstit ymmärtää, mutta sellaisiakin ihmisiä löytyy, jotka eivät sitä ymmärrä.


Paketti itsessään on aika kompaktin kokoinen; 12cm x 15,5cm x 5cm. Ei vie kamalasti siis tilaa. Siitä iso plussa.


Ensiapupakkauksen takana on tällainen lenkki, joten tämän voi pujottaa tai vaikka ripusta johonkin lähettyville. Ja siitä on myös helppo tätä kantaa.


Sisältö avattuna. Minusta on hienoa, että tässä on suosittu verkkoa ja läpinäkyvää muovia. Näin saman tien näkee, mistä löytää mitäkin. Tilat on käytetty hyvin, eikä tässä kenenkään tarvitse ns. "ilmasta" maksaa. Ei ole kuitenkaan sisältöä ihan täyteen ahdattu.


20x antiseptinen sideharsotaitos, 10x povidoni-joni-puhdistuspyyhe sekä 20x haavanpuhdistuspyyhe. Kaikki tärkeä. Tuo povidoni-jodi-juttu olikin uusi juttu, mutta pikainen googlettelu kertoi, että se tappaa virukset, bakteerit ja sienet.


Mitä olisi ensiapupakkaus ilman ensiaputeippiä?Lateksinen kiristysside. Tuijotin tätä pitkän aikaa, ja mietin, että mikä perhana se on, mutta pikainen tsekkaus siitä sisältölappusesta kertoi enemmän.


Punkkipihdit. Tuntuivat aika jämäköiltä, vaikka materiaali taas aika halvalta. 


Tottakai pienet sakset on myös oltava mukana, jotta voi leikellä taitoksia.


Ensiapupakkaus sisältää myös kaksi kuitukankaista haavataitosta


Yksi pari vinyylihansikkaita. En avannut niitä pakkauksesta, joten en tiedä, kuinka isoja ovat, mutta veikkaisin, että keskivertoa; eli vastaisi suojakäsineissä M-kokoa. Olisi kiva, jos näitä olisi vaikka kolmessa eri koossa, koska joillakin on ihan valtavat kädet, eikä nämä sellaisille välttämättä mene.


Ensiapupeite. Auttaa siis ylläpitämään kehon lämpötilaa. Esimerkiksi jos eläin putoaa jäihin, ja se nostetaan sieltä pois, niin olisi hyvä kääriä eläin tällaiseen. Lämpö palautuu nopeammin, kuin ei karkaa pois niin nopeasti.


Sideharsorullat ovat kyllä yksi välttämättömyys.
Eihän tämäkään ole täydellinen. Itse ainakin olisin lisännyt enemmän materiaaleja, joita sidotaan haavan ympärille esimerkiksi. Faktahan kuitenkin on se, että mikään ensiapulaukku ei voi sisällöltään aina olla juuri sitä mitä haluaa. Tämä on kuitenkin aika lähellä sitä - vaikka kyseessä onkin vain eläimille tarkoitettu.

Nyt loppukuun (maaliskuu) ajan saat -20% alennusta ensiapulaukuista, jos tilaat niitä minun kauttani. Alennus on per yksi tuote, ei koske siis tilauksen loppusummaa. Normaali hinta 12,90€/ensiapulaukku, mutta alennuksen jälkeen 10,32€/ensiapulaukkuEi kommentteja:

Lähetä kommentti